Descoperă povestea Bright Lotus

Play Video Play Video

Bright Lotus a luat naștere din dragostea și aprecierea pe care le simțim față de natură și pe care ne-am dorit să le împărtășim și cu tine printr-o gamă de săpunuri naturale premium, pe care pielea ta le va iubi! Ingredientele utilizate sunt obținute cu grijă și sunt prelucrate cu atenție și multă pasiune pentru toți cei care iubesc simplitatea, rafinamentul și eleganța.

Acasă Bright Lotus Shop

Suntem aici pentru a te conecta la ritmul naturii și grija pe care aceasta ne-o poartă prin produse de îngrijire pentru un păr sănătos, un ten întinerit și o sănătate corporală de invidiat! Cu produsele de îngrijire Bright Lotus vei contribui și tu în mod activ la sustenabilitate și la grija față de natură, care ne oferă tot ceea ce avem nevoie pentru a ne bucura de o piele fină și catifelată zi de zi!

Palm oil free
Handcrafted product
Recyclable packaging
Cruelty free
Synthetic fragrance free

De ce Bright Lotus?

Lotusul simbolizează puritatea și renașterea – cu rădăcinile prinse în noroi, se scufundă în fiecare noapte în apa râului și reînflorește strălucitor în mod miraculos în dimineața următoare, acest proces asociind floarea și cu iluminarea spirituală.

DIAMOND

DONKEY MILK / YLANG-YLANG / LUXURY ARTISANAL SOAP

DIAMOND

VOLCANIC ASH / LAVENDER LUXURY ARTISANAL SOAP

OBSIDIAN

VOLCANIC ASH / LAVENDER / LUXURY ARTISANAL SOAP

OBSIDIAN

VOLCANIC ASH / LAVENDER LUXURY ARTISANAL SOAP

Află primul despre noile produse, articole sau reduceri.

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER