Termeni și condiții

TERMENI ȘI CONDIŢII

 

Actualizat la data de: 12.08.2022

Prezentul document (împreună cu toate documentele menţionate în acesta) stabileşte termenii şi condiţiile care guvernează utilizarea acestui website – bright-lotus.com (în continuare „Website-ul’’).

Scopul Website-ului este de prezentare și promovare a serviciilor BRIGHT LOTUS S.R.L. prin care societatea pune la dispoziție platforma acesteia. Totodată societatea noastră are ca scop contractarea prin intermediul Website-ului, cu potențialii clienți interesați de aceste servicii.

Vă rugăm să citiţi prezenții Termeni și Condiții, Politica de cookies-uri şi Politica de confidenţialitate înainte de a utiliza Website-ul. Prin accesarea și utilizarea Website-ului, recunoașteți în mod expres caracterul obligatoriu al acestor documente și vă asumați angajamentul de a le respecta.


1. DESCRIEREA ACTIVITĂȚII


Bright Lotus S.R.L. cu sediul în Sat Valea Lupului Com. Valea Lupului, Str. Ciresi, Nr.9a, Valea Lupului, Judet: Iasi, identificat prin CUI RO44881832, înregistrat la Registrul Comerțului sub nr.: J22/3052/2021 este o companie care fabrică și comercializează produse de îngrijire naturale. Săpunurile Bright Lotus sunt fabricate cu grijă din ingrediente 100% naturale, fără aditivi chimici sau arome sintetice.

Bright Lotus a luat naștere din dragostea și aprecierea pe care o simțim față de natură și pe care ne-am dorit să le împărtășim și cu tine printr-o gamă de săpunuri naturale premium, pe care pielea ta le va iubi! Ingredientele utilizate sunt obținute cu grijă și sunt prelucrate cu atenție și multă pasiune pentru toți cei care iubesc simplitatea, rafinamentul și eleganța. Suntem aici pentru a-ți oferi șansa de a te conecta la ritmul naturii și grija pe care aceasta ne-o poartă prin produse de îngrijire pentru un păr sănătos, un ten întinerit și o sănătate corporală de invidiat! Cu produsele de îngrijire Bright Lotus vei contribui și tu în mod activ la sustenabilitate și la grija față de natură, care ne oferă tot ceea ce avem nevoie pentru a ne bucura de o piele fină și catifelată zi de zi!

Datele noastre de contact sunt:
Adresă de e-mail: contact@bright-lotus.com
Nr. de tel.: 0758409323

Produsele Bright Lotus sunt testate dermatologic și au fost certificate de către un laborator omologat de Ministerul Sănătății din Romania RI-PG-09-01, numărul 291 și 292. Produsul este notificat UE și îndeplinește Directivele Europene.

Marca Bright Lotus este o marcă înregistrată de către OSIM sub nr. 181505.


2. TERMENI


a) Vânzător – BRIGHT LOTUS S.R.L.
b) Cumpărător – poate fi orice persoană fizică care are vârsta peste 16 ani sau persoana juridică sau orice entitate juridică care iși face un Cont în Site și efectuează o Comandă.
c) Client – poate fi orice persoană fizică care are vârsta peste 16 ani sau persoana juridică care are sau obține acces la CONȚINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către Bright Lotus S.R.L. (electronic, telefonic, etc) sau în baza unui acord de utilizare existent între Bright Lotus S.R.L. și acesta și care necesită crearea și utilizarea unui Cont sau este posibilă prin funcția de comandă rapidă.
d) Cont – secțiunea din Site formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Client/Cumpărător și istoricul Cumpărătorului în Site (Comenzi, facturi fiscale, garanții Bunuri, etc.). Utilizatorul este responsabil și se va asigura că toate informațiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete și actualizate.
e) Coșul meu – secțiune din Cont care permite Cumpărătorului/Utilizatorului să adauge Bunuri pe care dorește să le achiziționeze la momentul adăugării sau la un moment ulterior;
f) Site – magazinul online găzduit la adresa web bright-lotus.com;
g) Comanda – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului intenția sa de a achiziționa bunuri;
h) Bunuri – orice produs listat pe Site, inclusiv produsele menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului ca urmare a Contractului încheiat.
i) Campanie – acțiunea de a expune in scop comercial, un număr finit de Bunuri și/sau Servicii având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioadă limitată de timp stabilită de către Vânzător.
j) Contract – reprezintă contractul la distanță încheiat între Vânzător și Cumpărător, fără prezența fizică simultană a Vânzătorului și a Cumpărătorului.
k) Opinie – reprezintă o evaluare personală a unui deținător sau beneficiar al unui bun, redactată pe baza experienței privind utilizarea acestuia cu scopul de a transmite dacă bunul respectă sau nu specificațiile menționate de Vânzător. Fiecare opinie conține și posibilitatea de a exprima gradul de satisfacție față de produs printr-o evaluare sub forma unui punctaj.
l) Comunicări comerciale / newsletter – reprezintă orice tip de mesaj trimis (e-mail, telefonic, mobile push, web push, etc.) care conține informatii generale și tematice, informații cu privire la produse similiare sau complementare cu cele achiziționate de pe website, informații cu privire la oferte sau prețuri promoționale, informații referitoare la Produsele adăugate în secțiunea Cont/ Coșul meu sau secțiunea Cont/Favorite.


3. CONDIȚII GENERALE


3.1. Prin înregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile comerciale.
3.3. Imaginile produselor / serviciilor prezentate în site au caracter informativ. Pentru mai multe detalii despre caracteristicile acestora și alte informații adiționale, vă rugăm să ne contactați.
3.4. Prețurile de vânzare ale produselor sunt afișate pe site și sunt exprimate în lei. Prețurile de vânzare ale produselor se pot modifica fără o informare în prealabil a Utilizatorilor. Pentru orice comandă plasată și confirmată, Cumpărătorul va plăti întotdeauna prețurile existente pe site la momentul plasării comenzii.
3.5. Plasarea unei comenzi de către Cumpărător și acceptarea ei de către Vânzător echivalează cu încheierea unui contract, potrivit legislației în vigoare. Notificarea primită de către utilizator, pe e-mail, imediat după efectuarea comenzii, are rol de informare și nu reprezintă confirmarea comenzii.
3.6. Contractul se consideră încheiat între Vânzător si Cumpărător în momentul în care Cumpărătorul primește pe e-mail de la Vânzător, notificarea de plată a Comenzii. Transferul dreptului de folosință asupra produselor / serviciilor comandate are loc în momentul în care se achită de obligația de plată.
3.7. Vânzătorul poate refuza onorarea unei comenzi sau o poate anula unilateral, dacă Comanda a fost plasată de o persoană care a manifestat o atitudine ostilă, de natură să prejudicieze pe Vânzător. În oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumpărătorul se poate adresa Vânzătorului, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea măsurilor susmenționate.
3.8. Toate informațiile de pe website-ul bright-lotus.com sunt proprietatea intelectuală a Bright Lotus S.R.L. conform Legii pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/ 1996). Întreg continutul publicat pe site (text, descrieri produse, imagini, logo, culori, slogan, simboluri, elemente de grafică web, clipuri video, etc.) poate fi folosit doar în scopul informării Utilizatorilor și Cumpărătorilor platformei .
3.9. Fotografiile afișate pe SITE, editate sau prelucrate de Bright Lotus S.R.L. nu pot fi preluate sau utilizate fără acordul acesteia;
3.10. Orice acțiune: proiect, eveniment, campanie, concurs, serviciu etc. desfășurată de companie prin intermediul Website-ului va fi anunțată, promovată și detaliată la momentul desfășurării acesteia, fie printr-un Regulament, fie prin prevederi succinte și clare inserate în cadrul anunțului de desfășurare a acțiunii respective sau ulterior, la momentul oportun.
3.11. Vânzătorul își asumă dreptul de a schimba, modifica sau actualiza în orice moment conținutul SITE-ului bright-lotus.com precum și Termenii și condițiile de folosire, fără o notificare în prealabil.
3.12. Este strict interzisă și se pedepsește conform legii copierea, distribuirea, publicarea, transmiterea altor persoane sau incorporarea conținutului în alte materiale în afara site-ului bright-lotus.com fără acordul societății.
3.13. Pentru a ne sesiza orice problemă, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: contact@bright-lotus.com.


4. ACCESUL LA WEBSITE


4.1. Accesul pe website-ul pus la dispoziție se face exclusiv prin accesarea domeniului public: bright-lotus.com .
4.2. Prin accesarea și utilizarea bright-lotus.com, Utilizatorul/Clientul își dă acordul privind acceptarea termenilor și condițiilor prezentate pe SITE, a politicii de confidențialitate și a politicii de cookies.
4.3. Utilizatorul/Clientul beneficiază de acces limitat, în interes personal (vizualizare, informare, plasarea de comenzi online) pe SITE-ul bright-lotus.com și nu are dreptul de a descărca, de a modifica parțial sau integral SITE-ul, de a reproduce parțial sau integral SITE-ul, de a copia, vinde/revinde sau de a exploata în orice alta manieră SITE-ul, în scopuri comerciale sau care contravin intereselor Bright Lotus S.R.L.
4.4. Comunicarea cu Vânzătorul se poate realiza prin interacțiunea directă cu acesta, inclusiv prin suport online (chat online) sau prin adresele mentionate la secțiunea “contact” din Site. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.
4.5. Toate informațiile folosite pentru descrierea Bunurilor și/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentări multimedia / etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.


5. CONTUL MEU


5.1. Orice Utilizator care vizitează SITE-ul bright-lotus.com, are vârsta de peste 16 ani și îndeplinește condițiile legale privind cumpărarea de bunuri, își poate crea un cont.
5.2. Prin crearea contului, Utilizatorul poate plasa mult mai rapid o comandă, toate datele lui fiind deja introduse. În plus, Utilizatorii care au create conturi, prin abonarea la newsletter, pot beneficia de anumite oferte și prețuri promoționale la produse și de alte avantaje comunicate în scris de către Bright Lotus S.R.L.
5.3. La crearea Contului, fiecare Utilizator își dă acordul cu privire la acceptarea acestor termeni și condiții și ia la cunoștință politica de prelucrare a datelor personale și politica de cookies, fiind responsabil în legătură cu acuratețea informațiilor oferite și de actualizarea lor.
5.4. Pentru crearea unui Cont va trebui să parcurgeți următorii pași:
• Să introduceți următoarele date personale: prenume, nume, e-mail, telefon (dacă este cazul);
• Să introduceți o parolă cu care să vă logați ulterior și să confirmați această parolă;
• Să bifați căsuța privind acceptarea acestor termeni și condiții;
• Să bifați căsuța privind luarea la cunoștință de politica de confidențialitate;
• De asemenea, puteți să vă abonați la newsletterul nostru pentru a primi informări despre ofertele speciale și prețurile promoționale la produse.
• După parcurgerea acestor pași, prin apăsarea butonului “CREARE/ÎNREGISTRARE” veți fi directionați către contul dumneavoastră.
În cont aveți posibilitatea de a:
• edita informațiile contului: nume, prenume, e-mail, telefon
• modifica parola contului
• adăuga fotografie


6. OBIECTUL CONTRACTULUI


6.1. Obiectul contractului reprezintă vânzarea bunurilor prezente pe website, în forma comandată pe site de către Cumpărător.
6.2. Contractul se consideră încheiat în momentul confirmării plății de catre Vânzător.


7. COMANDA


7.1. Clientul/Cumpărătorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adăugarea Bunurilor și/sau Serviciilor dorite în coșul de cumpărături, urmând a finaliza comanda. Adăugarea unui Bun/Serviciu în coșul de cumpărături, în lipsa finalizării Comenzii, nu atrage după sine înregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automată a Bunului/Serviciului.
7.2. Prin finalizarea Comenzii Cumpărătorul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării Comenzii.
7.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumpărătorul consimte că Vânzătorul poate să îl contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vânzător, în orice situație în care este necesară contactarea Cumpărătorului.
7.4. Pentru detalii sau întrebări despre comanda dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: contact@bright-lotus.com sau la numărul de telefon: 0758409323… , de luni până vineri, în intervalul orar: 09 – 18 .
7.5. Anularea comenzii: În următoarele cazuri, Vânzătorul poate anula în mod unilateral o Comandă, fără obligația ca vreo parte să pretindă ulterior daune – interese celeilalte părți:
• datele furnizate de Client/Cumpărător sunt incorecte sau incomplete;
• tranzacția nu este acceptată de către banca emitentă a cardului Clientului, în cazul plății online
• tranzacția nu este validată de către procesatorul de carduri agreat de Vânzător, în cazul plății online;
• în istoricul de comenzi, Clientul apare ca având mai mult de două livrări consecutive eșuate din motive independente de Vânzător;
• activitatea Clientului pe SITE poate produce prejudicii de orice natură pentru Vânzător;
• în cazul unei tranzacții suspecte sau declarată suspectă de către o unitate bancară, instituție sau autoritate;
• în cazul existenței unor alte motive obiective.
Clientul/ Cumpărătorul poate anula o Comandă, în urmatoarele cazuri:
• în momentul când este contactat de reprezentantul companiei, dacă din anumite motive nu mai dorește produsele comandate;
• în scris la adresa de e-mail: contact@bright-lotus.com sau telefonic până la primirea e-mailului de livrare comandă, cu acceptul Vânzătorului.
7.6. Finalizarea comenzii: Pentru a înregistra comanda, va trebui să introduceți datele dumneavoastră. Astfel, aveți posibilitatea de a vă loga în cont, de a crea un cont sau de a comanda ca vizitator. În funcție de aceasta, dacă:
• Ați ales varianta logării:
  o Introduceți adresa de email și parola și să apăsați butonul “AUTENTIFICARE”.
  o Puteți adăuga în scris un comentariu la comanda pe care urmează s-o finalizați, iar după ce veți bifa casuța cu “Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile” apăsați butonul “CONFIRMĂ COMANDA”.
  o Dacă alegeți plata cu cardul, imediat după plasarea comenzii veți fi direcționat către o pagină web securizată pentru a introduce datele de pe card și a efectua plata.
  o În acest moment comanda a fost trimisă către noi și veți fi direcționat către pagina unde apare textul “Comanda a fost finalizată cu succes! / Îți mulțumim. Am primit comanda ta.”
• Ați ales ÎNREGISTRARE / CREARE CONT:
  o Trebuie să introduceți toate datele pentru a crea Contul: nume, prenume, e-mail, parola.
  o Puteți adăuga în scris un comentariu la comanda pe care urmeaza s-o finalizați, iar după ce veți bifa căsuța cu “Am citit și sunt de acord cu Prelucrarea datelor personale și cu Termenii și Condițiile” apăsați butonul “CONFIRMĂ COMANDA”
  o Dacă alegeți plata cu cardul, imediat după plasarea comenzii veți fi direcționat către o pagină web securizată pentru a introduce datele de pe card și a efectua plata.
  o În acest moment comanda a fost trimisă către noi și veți fi direcționat către pagina unde apare textul “Comanda a fost finalizată cu succes! Îți mulțumim. Am primit comanda ta.”
• Ați ales varianta de comandă ca vizitator:
  o Trebuie să introduceți urmatoarele date pentru a vă putea emite factura produselor: nume, prenume, e-mail, telefon, adresa de facturare.
  o Puteți adăuga în scris un comentariu la comanda pe care urmează s-o finalizați, iar după ce veți bifa căsuța cu “Am citit și sunt de acord cu Prelucrarea datelor personale și cu Termenii și Condițiile” apăsați butonul “CONFIRMĂ COMANDA”.
  o Dacă alegeți plata cu cardul, imediat după plasarea comenzii veți fi direcționat către o pagină web securizată pentru a introduce datele de pe card și a efectua plata.
  o În acest moment comanda a fost trimisă către noi și veți fi direcționat către pagina unde apare textul “Comanda a fost finalizată cu succes! Îți mulțumim. Am primit comanda ta.”
7.7. Confirmarea comenzii: După trimiterea comenzii către noi, veți primi un e-mail de confirmare că am primit comanda dumneavoastră. Comanda este considerată confirmată, în momentul în care veți primi e-mailul de confirmare a plății.


8. PREȚURILE PRODUSELOR, FACTURAREA ȘI PLĂȚILE


8.1. Prețul este indicat în dreptul fiecărui produs. Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile produselor fără o notificare în prelabil. Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel din momentul confirmării comenzii, reprezentând comanda fermă.
8.2. De asemenea, compania noastră poate afișa pe SITE produse ce beneficiază de prețuri promoționale într-o anumită perioadă de timp și în limita stocului disponibil. Detaliile despre aceste campanii promoționale vor fi făcute publice prin afișarea pe siteul nostru la o secțiune distinctă.
8.3. Prețurile afișate pe SITE, care sunt tăiate de o linie, reprezintă prețul vechi al unui produs care se află într-o campanie promoțională și beneficiază în prezent de un preț promoțional mai mic.
8.4. Prin trimiterea Comenzii, Cumpărătorul își exprimă acordul să primească facturile în format electronic prin adăugarea acestora de către societatea noastră în Contul utilizatorului.
8.5. Facturarea produselor achiziționate se face exclusiv în RON.
8.6. Facturile fiscale se pot emite pe persoană fizică sau juridică. Pentru emiterea facturii pe persoană juridică, vă rugăm să completați toate datele firmei la secțiunea Facturare în momentul plasării comenzii.
8.7. În anumite cazuri, compania noastră poate solicita Clientului/Cumpărătorului să achite în avans o parte din contravaloarea facturii aferente comenzii.
8.8. Plata produselor comandate se poate face: online cu card bancar sau prin ramburs Astfel a se avea în vedere următoarele:
• Online cu orice card Visa sau MasterCard (plata prin procesatorul de plati Netopia Payments – https://netopia-payments.com/ ), comisionul pentru tranzacție va fi 0%.
• Înainte de a finaliza Comanda, Clientul va trebui să aleagă mijlocul de plată. Dacă alegeți plata cu cardul, imediat după plasarea comenzii veți fi direcționat pe o pagină web securizată pentru a introduce datele de card și a efectua plata. Procesarea datelor de card se va face exclusiv pe serverele furnizorului de plăți, ce oferă o soluție de tranzacționare rapidă, solidă și sigură prin certificate de Securitate SSL. Pentru mai multe detalii despre platforma de plăți, vă rugăm accesați websiteul acesteia și politicile aferente.
• In cazul plății online, tranzacția va apărea pe extrasul de cont pe numele Bright Lotus S.R.L. De asemenea, orice plată cu cardul bancar va fi confirmată în momentul în care se emite factura către Client/Cumpărător, până în acel moment contravaloarea comenzii va fi blocată pe contul Clientului/Cumpărătorului fără a fi transferată în contul Vânzătorului.
• Vânzătorul nu își asumă răspunderea pentru alte costuri suplimentare suportate de Client/Cumpărător în urma tranzacțiilor cu cardul bancar (exemplu: comision de conversie valutară in cazul în care moneda de emitere card este diferită de RON, alte comisioane în funcție de politica fiecărei banci, etc), Clientul/ Cumpărătorul fiind singurul responsabil.
• În cazul în care plata online cu cardul bancar s-a produs din greșeală, tranzacția poate fi anulată doar telefonic, contactând un reprezentant al Bright Lotus S.R.L., iar suma va putea fi returnată în termen de maxim 30 zile de la finalizarea procedurii de anulare a comenzii.


10. GARANȚIA BUNURILOR


10.1. Toate produsele comercializate pe websiteul nostru îndeplinesc condițiile de garanție conform normelor, legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor, aceștia fiind responsabili pentru eventuale neconformități, deficiențe, lipsuri, etc.
10.2. Garanția produselor se poate acorda în urmatoarele cazuri:
• Produsul este defect din fabricație, defect ce impiedică folosirea normală a produsului;
• Produsul este deteriorat sau distrus în urma transportului, în acest caz produsul se va înlocui;
10.3. Pentru a beneficia de garanție, Clientul/Cumpărătorul va trebui să ne trimită la data primirii produsului o sesizare în scris la contact@bright-lotus.com. Colegii noștri, vor răspunde acestei sesizări în termen de maxim 3 zile lucrătoare și va comunica Clientului/Cumpărătorului termenul și modalitatea de soluționare a sesizării.
10.4. Dacă Vânzătorul nu poate livra o comandă din cauză că un produs nu este disponibil, va informa Clientul/ Cumpărătorul despre această indisponibilitate, urmând să stabilească cu acesta modalitatea de rezolvare a situației pentru onorarea comenzii. În situația în care produsul a fost deja trimis de către Client/ Cumpărător, sumele vărsate ca plată vor fi rambursate de către Vânzător conform legii, în termen de maxim 30 zile, cu excepția în care părțile convin altfel.
10.5. În cazul în care un produs livrat de către Vânzător nu corespunde cu imaginea sau descrierea produsului de pe SITE, Clientul/Cumpărătorul are dreptul să ceară înlocuirea acestuia, o reducere substanțială de preț sau să returneze produsul primit și să primească înapoi contravaloarea lui fără a suporta alte cheltuieli suplimentare.
10.6. Pentru orice reclamație privind neconformități ale produselor achiziționate, vă rugăm să ne contactați în termen de maxim 14 zile de la recepția coletului, la adresa de e-mail contact@bright-lotus.com.


11. RETURUL PRODUSELOR


11.1. Conform Ordonanței de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor, în ceea ce privește produsele care au fost desigilate de consumator, respectiv reprezintă produse de igienă personală nu pot fi returnate.
11.2. Produsele pot fi returnate doar în măsura în care nu li s-a adus nici o atingere, nu au fost desigilate sau folosite, timp de 14 zile de la data achiziționării acestora. Pentru a vă exercita intenția de retur trebuie să ne informați despre intenția dumneavoastră printr-o declarație neechivocă prin email la contact@bright-lotus.com.
11.3. Produsele returnate trebuie să fie în starea în care au fost primite de către client.
11.4. Costul transportului în cazul returului produselor este suportat în totalitate de către client.
11.5. Stornarea contravalorii produselor returnate și acceptate de către contact@bright-lotus.com se va face în termen de 14 zile calendaristice de la data denunțării contractului de cumpărare, prin virament bancar în contul clientului.
11.6. În cazul în care produsele returnate sunt desigilate, au ambalajele deteriorate sau incomplete, sau prezintă urme de zgârieturi, lovituri, etc., compania noastră va refuza returul produselor, respectiv va putea dreptul să decidă dacă acceptă sau nu returnarea sau dacă datorită acestor neconformități ale produselor va scădea din contravaloarea produselor, restituind Clientului/Cumpărătorului o sumă proporțională cu aceste neconformități.
11.7. Pentru detalii sau întrebări despre returul produselor, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: contact@bright-lotus.com sau la numărul de telefon: … , de luni până vineri, în intervalul orar: … .


12. OPINIILE UTILIZATORILOR


   Toți Utilizatorii/ Clienții/ Cumpărătorii care accesează site-ul își pot spune opinia față de produsele comercializate pe websiteul nostru.
   Informațiile/comentariile transmise de aceștia, pozitive sau negative, se vor referi strict la caracteristicile produselor și vor fi publicate pe site după o aprobare în prealabil de care reprezentanții companiei noastre.
   Astfel, fiecare Utilizator/ Client/ Cumpărător ce dorește să își spună opinia despre anumite produse, va trebui să respecte urmatoarele:
   să facă referiri doar în limba romana despre caracteristicile produsului, evitând informații despre preț sau anumite oferte promoționale, sau informații despre desfășurarea Comenzii plasate pe SITE;
   să utilizeze un limbaj corespunzător, care să nu ofenseze și să nu folosească termeni care pot jigni sau afecta alți Utilizatori/ Clienti/ Cumpărători;
   să nu publice pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care încalcă drepturile de proprietate intelectuală sau conțin viruși, texte care reprezintă anumite forme de publicitate în masă sau orice altă formă de spam;
   să nu înscrie informații sau detalii despre alte site-uri comerciale ce desfășoară aceeași activitate comercială, sau să menționeze prețuri comparative la produsele de  pe site.
   Prin înscrierea unor informații/comentarii pe SITE, Utilizatorii/ Clienții/Cumpărătorii acordă Vânzătorului dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, precum și dreptul de a distribui mai departe aceste date în interesul explicit sau implicit de marketing al companiei noastre.
   Pe lângă opinia despre un produs, Utilizatorul/Clientul/Cumpărătorul va putea face o evaluare, adăugând și un Rating relevant pentru acel produs. Aceste Rating-uri individuale vor influența Ratingul general al produsului exprimat prin cele 5 stelute care apar în partea de jos după descrierea produsului. Astfel un Rating mare va duce la o creștere a Rating-ului general, iar un Rating mic duce la o scădere a Rating-ului general.

 

13. CONFIDENȚIALITATE


13.1. Bright Lotus S.R.L. este operator de date cu caracter personal și va păstra confidențialitatea datelor pe care le furnizați: nume, prenume, email, număr de telefon, adresă de livrare, firmă, după caz. Totodată, Vânzătorul va asigura securitatea datelor oferite și va lua măsuri tehnice și organizatorice pentru o gestionare eficientă a acestora, strict în scopurile declarate în prezentul contract.
13.2. Datele sunt prelucrate în următoarele scopuri:
– Înregistrarea și confirmarea comenzii;
– Emiterea facturii și verificarea efectuării plății;
– Cazurile de livrare către curier (în vederea expedierii comenzii), vor fi transmise datele necesare către firma de curierat;
13.3. Pentru a cunoaște mai mult detaliile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, dar și drepturile pe care le aveți, vă rugăm să consultați Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal (bright-lotus.com/politica-de-confidentialitate) și Politica de cookies (bright-lotus.com/politica-cookies).


14. RĂSPUNDERE


14.1. Prin crearea și utilizarea Contului, Utilizatorul/ Cumpărătorul își asumă răspunderea pentru respectarea prevederilor prezente, pentru menținerea confidențialității datelor de Cont (user și parola) și pentru gestionarea accesarii Contului, și, în măsura permisă de legislația în vigoare, este responsabil de activitatea derulată prin intermediul Contului său.
14.2. Prin crearea Contului și/sau utilizarea Conținutului și/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumpărătorul acceptă în mod expres și fără echivoc Termenii și Condițiile Site-ului în ultima versiune actualizată care este comunicată în cadrul Site-ului, existentă la data creării Contului și/sau utilizării conținutului și/sau la data plasării Comenzii.
14.3. Vânzătorul își rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenii și Condițiile Site-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului si condițiilor de funcționare a Site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. Documentul este opozabil Clienților / Utilizatorilor/ Cumpărătorilor de la momentul afișării în Site. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe Site versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care vă rugăm să verificați periodic conținutul acestui Document.
14.4. Clienții/Cumpărătorii își asumă întreaga responsabilitate în cazul divulgării datelor personale către terți, compania noastră nu poate fi facută responsabilă, în situația în care un Client/Cumpărător este prejudiciat sub orice formă de către un terț care ar pretinde că este reprezentant al Vânzătorului sau că reprezintă interesele acestuia.
14.5. Vor fi considerate tentativa de frauda sau frauda urmatoarele actiuni asupra website-ului, continutului acestuia sau asupra Bright Lotus S.R.L. :
• accesarea datelor de orice tip ale unui Utilizator/Client/Cumpărător prin folosirea unui cont sau prin orice altă metodă;
• alterarea sau modificarea conținutului SITE-ului sau orice corespondentă expediata prin orice mijloc de comunicare de către Bright Lotus S.R.L. către Utilizator/Client/Cumpărător;
• afectarea performanțelor serverului pe care rulează SITE-ul www.bright-lotus.com ;
• accesarea sau divulgarea oricărui terț care nu are autoritatea legală necesară, orice conținut expediat de către Bright Lotus S.R.L. către Utilizator/Client/Cumpărător, atunci când acesta nu este destinatarul legitim al conținutului;
• În oricare din situațiile de mai sus, Bright Lotus S.R.L. își rezervă dreptul de a se adresa autorităților competente. Fraudele și tentativele de fraudă sunt pedepsite conform legislației penale în vigoare, iar părțile prejudiciate pot cere în instanță repararea prejudiciilor morale sau pecuniare, după caz.
• De asemenea, în cazul tranzacțiilor suspecte sau declarate suspecte, la solicitarea oricărei autorități publice, instituții autorizate, unități bancare partenere, Vânzătorul are obligația, iar Clientul/Cumpărătorul își dă acordul, privind comunicarea datelor cu caracter personal.


15. LITIGII


15.1. Prezentul contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute între Vânzător și Utilizatori / Cumpărători se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești prevăzute de legislația civilă.

 

16. CONTACT


16.1. Pentru orice detalii sau întrebari despre Bright Lotus S.R.L., produse sau comenzi vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: contact@bright-lotus.com sau la numărul de telefon: …., de luni până vineri, în intervalul orar: … .