Descoperă ingredientele naturale ce stau la baza săpunurilor Bright Lotus

LAPTE DE MĂGĂRIȚĂ

Una dintre cele mai frecvente utilizări pentru laptele de măgăriță este ca ingredient în produsele de îngrijire anti-îmbătrânire. Acesta are proprietăți hidratante și antioxidante atunci când este utilizat sub forma unui săpun natural de exemplu, ce protejează pielea, fața și părul.

MAI MULTĂ STRĂLUCIRE

Mai multă vitamina C = mai multă strălucire. În plus, laptele din săpunul bio prezintă beneficii uimitoare pentru pielea ta. Conține cazeină, lactoză, vitaminele A, B1, B2, B6, D și E, transformându-l într-o putere nutrițională pentru pielea ta.

ARE EFECTE ANTIRID

Nivelurile ridicate de proteine, fosfolipide și ceramide îi conferă o restructurare uimitoare, ajutând la întărirea, regenerarea și netezirea pielii. Laptele va stimula producția de noi celule cutanate sănătoase și va preveni subțierea pielii. Pentru tenul sensibil, cu tendințe alergice, sunt recomandate produsele antirid bogate în vitamina C.

AMELIOREAZĂ ACNEEA

Laptele de măgăriță prezent în săpunul natural conține compuși antibacterieni și antiinflamatori, care reduc și calmează iritațiile și roșeața pielii. Prin urmare, utilizarea unui săpun natural ameliorează pielea care este iritată și inflamată, fiind folosit ca remediu natural pentru acnee, eczeme și psoriazis.

EXFOLIAZĂ

Acidul lactic care se găsește în mod natural în laptele de măgăriță, utilizat în săpunurile noastre bio, încurajează exfolierea pielii, ceea ce înseamnă eliminarea celulelor vechi pentru crearea de celule noi.
Acest lucru contribuie la estomparea cicatricilor și a decolorării și ajută la îndepărtarea acneei și ridurilor.

ȘI CLEOPATRA L-A IUBIT

Cleopatra ar fi datorat tenul ei strălucitor grajdului ei de 700 de măgari, ce produceau în mod regulat suficient lapte în care aceasta urma să se îmbăieze. Grecii antici foloseau laptele de măgăriță, prezent în săpunurile noastre bio.

IN LOVE

Compoziție Bright Lotus - săpun natural

WITH NATURE

ALTE UTILIZĂRI ALE LAPTELUI DE MĂGĂRIȚĂ

Laptele de măgăriță este mai mult decât un produs alimentar. Este la fel de bine cunoscut pentru utilizarea sa ca ingredient în produse de îngrijire, fapt ce ne-a inspirat să-i valorificăm proprietățile creând un săpun corp natural și benefic pielii.

Proteinele din laptele de măgăriță au capacitatea de a atrage și reține apa, ceea ce îl face un excelent hidratant. Unele dintre proteinele din laptele de măgăriță funcționează ca antioxidanți și ajută la protejarea celulelor împotriva daunelor oxidative, inclusiv cele cauzate de expunerea la soare, oferind astfel beneficii anti-îmbătrânire.

Care sunt beneficiile laptelui de măgăriță pentru piele?

Ingredientul este apreciat pentru profilul său dens de nutrienți. Numit „elixir natural al tinereții”, conține mai multe substanțe active speciale: vitaminele A, D și C, precum și proteine ​​și acizi grași. Acest amestec de nutrienți este semnificativ din mai multe motive.

În primul rând, vitamina A – sau din ce derivă retinolul. Retinolul este iubit pentru capacitatea sa de a încuraja schimbarea celulelor pielii, ajutându-le să se regenereze; Laptele de măgăriță conține o cantitate surprinzător de mare de antioxidanți, așa că una dintre funcțiile principale ale ingredientului este reînnoirea celulelor pielii. Utilizat în mod regulat sub forma de săpun corp va ajuta pielea să obțină un aspect mai luminos și mai întinerit.

Vitamina D este una dintre cele mai importante vitamine pentru pielea noastră, deoarece poate ajuta la descurajarea îmbătrânirii premature și are proprietăți antiinflamatorii majore. Unele studii sugerează că poate ajuta la ameliorarea afecțiunilor inflamatorii ale pielii, cum ar fi eczemele și acneea. Cu toate acestea, vitamina D are beneficii complexe asupra pielii. Principalul mod în care oamenii beneficiază de această vitamină este prin expunerea UV, dar știm, de asemenea, că o expunere mult prea îndelungată la soare poate avea și efecte dăunătoare asupra pielii. Este recomandat să-l utilizezi ca un supliment pentru sănătatea generală, dar administrat local acesta poate ameliora și stresul pielii. Laptele de măgăriță utilizat în săpunul bio conține în mod natural vitamina D, spre deosebire de alte tipuri de lapte.

Acest lucru poate ajuta la îmbunătățirea producției de colagen în piele, precum și la lupta cu radicalii liberi și ajută la tonifierea generală. De asemenea, există și unele proteinele și acizi grași care ajută la hidratarea pielii de asemenea atunci când un produs precum un săpun corp natural este inclus în rutina zilnică de îngrijire a pielii.