Transport gratuit pentru comenzi peste 300 RON

De ce să alegi un săpun natural pentru îngrijirea pielii?

Cu siguranță ai trecut cel puțin o dată prin experiența achiziționării un produs care prezenta specificații ideale pentru tenul tău dar, în schimb, ai rămas dezamăgit de faptul că pielea ta și-a pierdut din elasticitate, fiind chiar mai uscată decât înainte de utilizare. Aceste consecințe sunt datorate în principiu faptului că, oricâte ingrediente benefice ar conține săpunurile normale, în acea listă se regăsesc de asemenea și substanțele toxice și care pot avea efecte dăunătoare asupra pielii! Alternativa? Încearcă un săpun bio, realizat manual și care are în structura sa doar ingrediente naturale, și vezi cum se va simți pielea ta după utilizare!

Pentru a-ți face o idee de ansamblu asupra beneficiilor pe care le poate avea un săpun natural pentru pielea, tenul sau chiar părul tău, îți oferim câteva motive care ți-ar putea stârni interesul cu privire la aceste produse naturale:

Un săpun natural nu afectează în niciun fel pielea

În comparație cu săpunurile obișnuite regăsite în orice magazin, variantele bio sunt realizate cu ingrediente mai aparte, cum ar fi laptele de măgăriță sau cenușa vulcanică, care nu au ca efecte secundare iritațiile pielii, acneea, reacțiile alergice sau alte tipuri de afecțiuni. De asemenea, datorită procesului special de obținere și anume prin metoda ,,la rece”, cum e de exemplu în cazul săpunurilor Bright Lotus, aceste produse își mențin calitățile benefice pentru toate tipurile de piele, care la final se bucură de toate substanțele hrănitoare cu efecte de hidratare și revitalizare!

Săpunurile Bright Lotus sunt realizate doar din ingrediente naturale

Chiar dacă există pe piață și variante de săpunuri obișnuite care prezintă ingrediente naturale și benefice pielii, substanțele chimice și toxice sunt și ele prezente pe etichetă. În cazul unui săpun bio, acesta conține exclusiv uleiuri esențiale, bogate în antioxidanți, vitamine și substanțe nutritive care vin cu o serie de beneficii vitale pentru pielea ta. Pe de altă parte, produsele de îngrijire a pielii și tenului foarte răspândite prin supermarketuri includ anumite substanțe toxice chiar mai periculoase decât cele prezente în alimente.

Arome și esențe naturale care-ți vor face pielea să zâmbească

Așa este, chiar dacă săpunurile bio de față sau corp vin la pachet cu tot felul de esențe și arome care mai de care mai sofisticate, toate provin din uleiurile esențiale, ci nu din diferiți compuși chimici și arome artificiale. Ai posibilitatea de a opta pentru produse cu arome mai dulci și subtile sau pentru esențe mai puternice, în funcție de preferințele tale și ale pielii tale! 

Dacă ți-am stârnit curiozitatea cu privire la beneficiile pe care le pot avea săpunurile naturale asupra pielii, tenului și chiar părului tău, te invităm să încerci și una dintre cele două formule deosebite, dezvoltate cu atenție de către noi, Bright Lotus Diamond și Bright Lotus Obsidian, ce conțin doar ingrediente 100% naturale și care-i vor reda pielii tale hidratarea, aspectul sănătos și strălucirea pe care le merită atât de mult!

Citește mai multe articole